(recept
si oblíbilo 42 návštěvníků)
NAKLÁDANÝ HERMELÍN-UTOPENCI
Potřebné ingredience
vše viz níže
Postup přípravy
Utopenci
Oloupané buřty rozkrojíme na půl,(nedokrojíme).
Zevnitř potřeme hořčicí,kečupem a naplníme na kolečka nakrájenou cibulí.
Klademe do sklenice a prokládáme kolečkama cibule,kapiema,feferonkama,sterilovanými žampiony a na kolečka pokrájenýma okurkama.
Zalijeme připraveným lákem,aby bylo vše ponořeno.
lák :
voda + ocet 2:1,přidáme celý pepř,nové koření,bobkový list,
uvedeme do varu a vříme cca 10min.
Hermelíny:
rozřízneme na půl,(dokrojíme :-) )
posypeme červenou paprikou,grilovacím kořením,naplníme kolečky česneku a cibule,
Klademe do sklenice a prokládáme kolečkama cibule,stroužky česneku,kapiema,feferonkama.
Zalijeme olejem,aby bylo vše ponořeno.
Je lepší hermelíny dávat do sklenice kde už máme nalitý olej,(část) a hermelíny ponořovat a vytlačovat vzduch.
Při zalití nakonec, může vzniknout vzduchová kapsa a vše se zkazit!
Přeji dobrou chuť.
Oloupané buřty rozkrojíme na půl,(nedokrojíme).
Zevnitř potřeme hořčicí,kečupem a naplníme na kolečka nakrájenou cibulí.
Klademe do sklenice a prokládáme kolečkama cibule,kapiema,feferonkama,sterilovanými žampiony a na kolečka pokrájenýma okurkama.
Zalijeme připraveným lákem,aby bylo vše ponořeno.
lák :
voda + ocet 2:1,přidáme celý pepř,nové koření,bobkový list,
uvedeme do varu a vříme cca 10min.
Hermelíny:
rozřízneme na půl,(dokrojíme :-) )
posypeme červenou paprikou,grilovacím kořením,naplníme kolečky česneku a cibule,
Klademe do sklenice a prokládáme kolečkama cibule,stroužky česneku,kapiema,feferonkama.
Zalijeme olejem,aby bylo vše ponořeno.
Je lepší hermelíny dávat do sklenice kde už máme nalitý olej,(část) a hermelíny ponořovat a vytlačovat vzduch.
Při zalití nakonec, může vzniknout vzduchová kapsa a vše se zkazit!
Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hanina65
(upraveno)
22. 12. 2013, 22:04
Ten lák dáváte horký nebo studený. dík\ Hanka
(Ivule)
(upraveno)
22. 12. 2013, 22:52
@hanina65
Hani lák můžete studený,pokud chcete proces urychlit(aby byly rychleji měkké)můžete horký