Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 42 návštěvníků)

NAKLÁDANÝ HERMELÍN-UTOPENCI

0.0
NAKLÁDANÝ HERMELÍN-UTOPENCI

Potřebné ingredience

vše viz níže

Postup přípravy

Utopenci
Oloupané buřty rozkrojíme na půl,(nedokrojíme).
Zevnitř potřeme hořčicí,kečupem a naplníme na kolečka nakrájenou cibulí.
Klademe do sklenice a prokládáme kolečkama cibule,kapiema,feferonkama,sterilovanými žampiony a na kolečka pokrájenýma okurkama.
Zalijeme připraveným lákem,aby bylo vše ponořeno.

lák :
voda + ocet 2:1,přidáme celý pepř,nové koření,bobkový list,
uvedeme do varu a vříme cca 10min.


Hermelíny:
rozřízneme na půl,(dokrojíme :-) )
posypeme červenou paprikou,grilovacím kořením,naplníme kolečky česneku a cibule,
Klademe do sklenice a prokládáme kolečkama cibule,stroužky česneku,kapiema,feferonkama.
Zalijeme olejem,aby bylo vše ponořeno.

Je lepší hermelíny dávat do sklenice kde už máme nalitý olej,(část) a hermelíny ponořovat a vytlačovat vzduch.
Při zalití nakonec, může vzniknout vzduchová kapsa a vše se zkazit!

Přeji dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hanina65 22. 12. 2013, 22:04
Ten lák dáváte horký nebo studený. dík\ Hanka
(Ivule) 22. 12. 2013, 22:52
@hanina65 Hani lák můžete studený,pokud chcete proces urychlit(aby byly rychleji měkké)můžete horký (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie